Tehničke kemikalije

PRODAJA TEHNIČKIH KEMIKALIJA

Našim kupcima nudimo robu svjetski poznatih proizvođača u različitim pakiranjima (60L kanisteri, plastične ili metalne bačve, IBC kontejneri, auto cisterne, 25 kg vreće, 500 kg vreće…). Većina proizvoda je na zalihi u vlastitom skladištu. Garantiramo »just in time« dostavu robe, periodičnu dostavu robe kupcu po prethodnom dogovoru…Ukoliko roba nije na skadištu, trudimo se dostaviti ju u najkraćem mogućem roku. Dobavljamo i na tržištu teže dostupne supstancije i kemikalije, specijalitete, kompleksne organske supctancije, soli plemenitih metala, čiste metale, katalizatore…/p>

Kupcima za svu robu u suradnji s proizvođačem osiguramo svu potrebnu dokumentaciju (tehnička specifikacija, sigurnosni list, certifikat analize, druga dokumentacija u skladu sa zahtjevom kupca)

Grupe artikala:

kiseline, lužine, soli, škrob, šećeri i sladila, alkoholi, otapala, pigmenti, oksidi, aditivi, vitamini, prehrambeni dodatci, supstancije i pripravci za industriju…

Poduzeće KEFO je ekskluzivni zastupnik poduzeća Purolite, FACI i CPL Carbon Link za tržišta SLO, HR, BiH i RS. PUROLITE je drugi najveći svjetski proizvođač ionskih smola, apsorbensa i polimernih katalizatora. Purolite nudi svu tehničku pomoć našim strankama s područja kemijske industrije, elektronike, prehrambene industrije i industrije pića, pripreme vode za piće, hidrometalurgije, metalne industrije, omekšivača i pripreme industrijske vode, petrokemijske industrije, farmacije, termoelektrane i nuklearne elektrana, šećerne industrije …Smole se proizvode u SAD, Rumunjskoj i Kini.

FACI je specializirani proizvođač neotrovnih metalnih stearata, estera i široke palete oleinskih kemikalija i dodataka za različite grane industrije: proizvodnja plastičnih granulata, industrija gume, kozmetička industrija, farmacija, papirna industrija, prehrambena industrija, industrija boja…Proizvodnja je u Italiji, Španjolskoj, Engleskoj, Singapuru i Kini.

CPL Carbon Link je stručnjak na području proizvodnje in upotrebe filtera s aktivnim ugljenom. Nudi široku paletu proizvoda adsorpcijskog aktivnog ugljena iz kokosa i ugljena. Njihovi proizvodi se upotrebljavaju u obradi voda, obradi jestivog ulja, čiščenju zraka i plinova, obradi dimnih plinova, obradi bazenskih voda i proizvodnji zlata. Proizvodnja je u Engleskoj, Indiji in Kini.

Poduzeće KEFO je distributer i za sirovine slovenskih proizvođača: Cinkarna Celje za titanov dioksid, Belinka za peroksid, TKI za natrijevu lužinu , natrijev hipoklorit i solnu kislinu.

Poduzeće KEFO u Hrvatskoj distribuira silicijev dioksid proizvođača Orisil. Amorfni bezvodni silicijev dioksid je proizveden iz amorfnog kremenovog praha uz pomoć parne hidrolize. Nastali produkt je čisti amorfni silicijev dioksid (SiO2). BET površina je karakteristika koja opredjeljuje različite tipove Orisil-a. Upotrebljava se u industriji boja i lakova, ljepila, crnila, industriji plastike, gume, farmaciji i kozmetici…Proizvodnja Orisila je u Ukrajini.